gratis nieuwsbrief  |  links  contact     
   
    hoofdpagina 
    grappige teksten
    links
 
   

 

Top Partners

-  animatieplaatjes
-  happygames.be
funplek
-  coolengratis.nl

 
Hoofd partners: humor.startbewijs  |  moppen en grappen | voetbalhumor   |  humorbeginthier | puzzelgallerijen  |  dag aanbiedingen  |  crazylandFun teksten (101 bedtips)

 
 1. Wees eens ondeugend Trek haar beha uit als zij haar moeder aan de telefoon heeft. Streel hem op een intieme plek als hij zijn baas belt om zich ziek te melden.
 2. Sta ineens heel sexy tegenover je partner, op een moment waarop de ander daar niet op voorbereid is Als hij zich kapot schrikt en niet meer weet waar hij moet kijken, zit zij geramd!
 3. Wees geduldig Houd elkaar met hijgerige praatjes een paar weken aan het lijntje. Moet je opletten hoe lekker het gaat, als het eindelijk wat wordt!
 4. Vrijen met de gordijnen open Zonlicht heeft altijd iets prikkelends!
 5. Doe meer met fruit Voer elkaar kleine stukjes. Dat is niet alleen opwindend, maar de vruchtensuiker zorgt er ook voor dat sperma zoeter smaakt. En dat is voor jullie allebei natuurlijk lekker!
 6. Maak een videootje als je fijn met jezelf bezig bent Als je die plaatjes op een strategisch moment laat zien, zal de geilheid van jullie afspatten!
 7. Zeg vieze woorden in een vreemde taal "Maak me klaar met je tong" of "Ik ga het nu heel ruig met je doen", klinkt nog beter in het Frans of Italiaans. Even het woordenboek erbij.
 8. Drink samen een biertje in bed Wist je dat de hop in het bier vrouwen sexueel kan opwinden?
 9. Vraag of je partner het een keer met jezelf doet We kennen ons eigen lichaam het beste, dus misschien kun je er nog wat van opsteken.
 10. Laat dan zien hoe jij het zelf doet Nu is het hek waarschijnlijk echt van de dam!
 11. Sex kun je overal hebben Wat dacht je van de keukentafel of het aanrecht? Doen ze in films ook zo vaak!
 12. Doe net alsof jullie vreemden voor elkaar zijn Het spannendst is het als je goed acteert en niet in de lach schiet
 13. Zijn gezicht in haar oksel Daar komen de feromonen (sexlokstoffen) vrij, waar hij razend opgewonden door raakt!
 14. Zoenen op elkaars oogleden Een heel romantisch gebaar om elkaar in de juiste stemming te brengen.
 15. Vraag hem of hij heel zachtjes je klitje wil vingeren Pas op! Je ziet onmiddellijk overal sterretjes!
 16. Hard kreunen en steunen Zo tekeer gaan als Monica Seles is niet nodig, maar een beetje kabaal is wel opwindend. En als zij daarbij haar heup ritmisch tegen zijn kruis aanrijdt, dan is het een kwestie van seconden...
 17. Ga eens op de 'kinky' toer... Er is zoveel meer te beleven met zwart rubber, maskers, zijden sjaaltjes of handboeien!
 18. Laat hem voor je neus strippen Daar wordt ie heel zelfverzekerd van. Dan moet zij natuurlijk niet gaan lachen!
 19. Wijs de weg naar je lekkerste plekje Pak zijn vinger (niet zijn stijve, want die voelt niet zo makkelijk) en stuur hem naar je klitje.
 20. Probeer zijn prostaat te prikkelen Eerst vragen of hij het lekker vindt! Zij moet van achteren bij hem naar binnen; daar zit een walnootachtig geval dat ze kan bevingeren.
 21. Laat hem rillen Zij kan hem pijpen terwijl ze een ijsblokje in haar mond houdt. Heel apart!
 22. En dan is het haar beurt hij kan een ijsblokje bij haar naar binnen schuiven voordat hij zelf in haar komt.
 23. Smeer elkaar in met sexy geurtjes Bijboorbeeld babytalkpoeder, lavendel of komkommer. Lekkere luchtjes brengen vooral haar helemaal in vervoering.
 24. Doe eens "vlindertje" Elkaar alleen met de oogharen kietelen. Heel geinig en opwindend.
 25. Smerige praatjes; zo gek nog niet Vooral als je net op het punt staat klaar te komen, geeft het een extra stimulans.
 26. Of houd een tijdje gewoon je mond Een vrijpartij zonder woorden kan tot een ongelooflijk hoogtepunt leiden.
 27. Doe een blinddoek voor Als je niets kunt zien, blijft sex verrassen.
 28. Bananen in bed De vitamine B in bananen geeft een enorme uitwerking op de intensiteit van het orgasme
 29. Sex zonder te bewegen en zonder klaar te komen  Klinkt saai, maar als je jezelf een tijdje inhoudt, volgt er echt een explosie wanneer je er daarna tegenaan gaat.
 30. Een sensueel naaktdansje maakt hem helemaal gek Geeft niet hoe zij danst, zolang ze maar langzaam en heel sensueel voor hem kronkelt. Hij raakt echt in de zevende hemel. En zij dus ook!
 31. Maak een wip na gymoefeningen je lichaam zit dan vol endorfinen en je bent in staat om tot een aaneenschakeling van hoogtepunten te komen.
 32. Ga eens naar bed met een besneden kerel Je zult als het ware zelf naar orale sex verlangen.
 33. Vertel elkaar hoe je over sex dacht toen je een jaar of 13 was... En doe het daarna ook echt op die manier.
 34. Voer hem flink wat yoghurt Het hoge zinkgehalte heeft meteen invloed op zijn testosteron-gehalte. Dus...fikse sex!
 35. Probeer je lichaam optimaal onder controle te krijgen (1) Wanneer hij zijn ballen intrekt, door zijn onderbuikspieren te spannen, krijgt hij meer controle over zijn lid. De rest laat zich raden. Heerlijk!
 36. Probeer het eens op z'n Kroatisch Het is echt waar. In kroatië verwennen de vrouwen hun mannen eerst met de mond en kruipen daarna op hem. De kerels zijn dan volkomen uitgeput.
 37. Prikkel zijn balletjes Dat doet zij natuurlijk met har tong.
 38. Probeer je orgasme uit te stellen. Als je dat een keer of vier, vijf voor elkaar krijgt, beleef je een orgasme dat je heel lang zal bijblijven!
 39. Brand eens wat jasmijnolie De geur van jasmijn werkt als een afrodisiacum en prikkelt dus de geslachtsdrift.
 40. Steek geen sigaret op na afloop Het is een stomme gewoonte om na een hoogtepunt een peuk op te steken. De kans op een volgende ronde wordt steeds kleiner.
 41. Geef zijn jongeheer een paar klapjes Bij orale sex haalt zij af en toe zijn stijve uit haar mond en tikt hem tegen haar wangen.
 42. Leg een kussen onder haar rug Een handig trucje om een optimale penetratie te krijgen (en dus een heftiger orgasme)
 43. Probeer de "oesterhouding" Zij moet hiervoor wel lenig zijn: ze ligt op haar rug en probeert haar benen achter haar hoofd te krijgen. Hij gaat op haar liggen en kietelt tijdens de sex zachtjes haar voetzolen.
 44. Masseer elkaar voor het vrijen De beloning : een geweldig orgasme.
 45. Zet de kamer eens vol met rozen De bloem der liefde is al vanaf de Oudheid bekend om haar sexstimulerende  reuk.
 46. Benen bij elkaar Als hij in haar zit, moet zij haar benen bij elkaar drukken. Op die manier glijdt zijn stijve extra hard langs haar klitje.
 47. Wees blij als hij in slaap valt Eigenlijk een complimentje. Dat betekent dat zij hem op een gezonde manier sexueel heeft uitgeput.
 48. Lekker schuifelen helpt Als je allebei bijna naakt bent, moet je ens een lekker langzaam schuifelnummertje dansen. Daar word je superheet van.
 49. Zijn tepels zijn oog erg gevoelig Als zij zachtjes op zijn tepel blaast, weet hij niet hoe hij het heeft
 50. Kietel zijn eikelvelletje De voorhuid van zijn penis zit met een klein velletje (fraenum) vast aan de eikel. Dit velletje zit bartensvol zenuwtjes en is dus erg gevoelig. Vindt ie heerlijk!
 51. Trek elkaar aan de haren Wrijf zachtjes met je vingertoppen over het haar bij de slapen. Dat is pas lustopwekkend. Ook zachtjes trekken aan plukjes hoofdhaar is opwindend.
 52. Met de volle hand... Mannen vinden het alig als hun stijve als een tennisracket wordt vastgegrepen. Dus zij omvat 'm met de volle hand.
 53. Begin vroeg op de avond met sex Gedurende de nacht zakt het gehalte aan testosteron en oestrogeen en daarmee ook de zin in sex. Wees er dus vroeg bij om het lekker te houden.
 54. Tongzoenen maakt sex nog lekkerder Houd heftig en diep tongzoenen tijdens de daad vol. Dat verhoogt de hevigheid van het orgasme.
 55. Maak complimentjes over elkaars lichaam Dat vergroot het zelfvertrouwen en maakt het sexspel nog fijner.
 56. Gebruik een zijden sjaaltje Plaag hem door er zachtjes mee tussen zijn benen te strijken. Hij is niet meer te houden!
 57. Neem een boek mee naar bed Heus waar! Belezen personen hebben een meer intense sexbeleving en kunnen zelfs tijdens hun slaap klaarkomen!
 58. Droom lekker van een prachtige tropische plek Omschrijf het landschap tijdens het vrijen.
 59. Gebruik een lustopwekkend smeerseltje, zoals ylang ylang body-olie Wrijf de olie stevig in op het plekje tussen je navel en de aanzet van je schaamhaar.
 60. Goede raad uit India is nooit weg Tantrasex werkt erg bevredigend: beheers de sexuele opwinding door de penis eerst vijf minuten in de vagina te laten zitten, voordat jullie overgaan tot het bonkwerk.
 61. Lees elkaar eens een lekker pornoverhaaltje voor De een bindt de ander vast en leest het smerigste verhaal voor dat er te vinden is ...
 62. Gebruik elkaar als borrelglaasje Giet bijvoorbeeld een scheut tequila over de buik van je partner. Lik wat zout op, pers een schijfje citroen tussen je lippen en zuig de drank op die zich in de navel heeft verzameld.
 63. Vibrator : ook voor hem En dan mag ie helemaal zelf verzinnen hoe hij 'm gebruikt.
 64. Gebruik nu zelf die elektrische Tarzan Ga ermee langs elk plekje van het lichaam van je vlam.
 65. Vrij elke dag Onderzoek heeft aangetoond dat elke dag sex de potentie van zowel man als vrouw in topconditie houdt.
 66. Probeer je lichaam optimaal onder controle te krijgen (2) Zij kan de spiertjes in haar sexorgaan trainen - waardoor ze langer van een orgasme kan genieten - door haar plas halverwege af te knijpen en een tijdje op te houden.
 67. Ontdoe elkaar van lastige kledingstukken ...met je tanden!
 68. Kleed je uitdagend Zij loopt met een kort rokje zonder slipje aan door het huis. Moet je opletten hoe snel hij dat in de gaten heeft!
 69. Speel een pittige scène uit een erotische film na Wat dacht je van Basic Instinct?
 70. Vermijd geurtjes uit een flesje Bijna 75% van de mannen geeft de voorkeur aan de natuurlijke geur van de vrouw.
 71. Begin de dag met orale sex Een fijnere manier van wakker worden is er gewoon niet.
 72. Windt hem op door hem zijn lievelingslekkernij voor te houden. Als een man een positieve smaakervaring heeft, straalt dat gevoel door naar beneden.
 73. De eerste keer nog een keer Weet je nog toen jullie elkaar in de bioscoop sexueel leerden kennen? Van de film heb je weinig gezien, maar van elkaar hebben jullie genoten!
 74. Plan een romantisch weekendje uit Zoek een knus plattelandshotelletje en ga de hele nacht tekeer, zodat de andere gasten geen oog dichtdoen.
 75. Zorg voor een zwoele atmosfeer Gebruik een paar tinten rood in de aankleding van je kamer. Rood is altijd al de kleur van de lichamelijke liefde geweest.
 76. Maak hem voor het naar bed gaan helemaal gek Ga wijdbeens op bed liggen, wrijf en bevoel je borsten en laat je vingers ook hun werk doen. Hij kan zijn ogen niet geloven.
 77. Stuur pittige brieven en e-mailtjes Beschrijf in geuren en kleuren wat je die avond wilt gaan doen.
 78. Koop of leen de Kama Sutra Elke dag een nieuw standje.
 79. Vecht een ruzietje eens naakt uit! Je zult zien hoe vlug er een einde aan komt.
 80. Speel verstoppertje in het donker Natuurlijk met zo weinig mogelijk kleren aan.
 81. Maak een scherp dropje nat en wrijf dit over de edele delen. Een Fisherman's Friend of iets dergelijks is ideaal.
 82. Mediteer vlak voor het moment suprême Ga een minuut of vijf tegenover elkaar zitten en kijk elkaar alleen maar aan.
 83. Breng elkaar het hoofd op hol Verzin een verhaaltje met als titel "De heetste momenten".
 84. Kijk elkaar aan tijdens het vrijen Zeker op het moment dat je klaar gaat komen!
 85. Probeer je lichaam optimaal onder controle te houden (3) Door bepaalde spiertjes in de penis te trainen kan de man zijn ejaculatie beheersen. Zo duurt het vrijen lekker langer.
 86. Niet erop maar ertussen Tenen. Vooral likken op de plekjes ertussen wordt algemeen als erg opwindend ervaren.
 87. Maak een sexslaaf van je partner Voor één nachtje. Beloof dan wel dat jij de volgende nacht de onderworpene zult zijn.
 88. Spreek openhartig over nieuwe standjes Je kunt altijd wel zien of het bevalt of niet.
 89. Weg met die preutsheid! Wat maakt het uit dat pa en ma plotseling binnen kunnen komen! Hartstikke spannend!
 90. Doe het eens nat Eerst even opgeilen onder de douche en dan kletsnat het bed in! Heerlijk!
 91. Iedereen is een beetje een voyeur Ga naakt aan de ontbijttafel zitten...
 92. Vraag hem je klitje te strelen Maar dan wel via je achterkant!
 93. Sex met je kleren aan Wist je dat bijna de helft van de mannen het heerlijk vindt om in de kleding van de partner te frummelen?
 94. Voor en achter tegelijk Als hij haar extra wil verwennen, streelt hij zachtjes haar beide openingetjes tegelijk.
 95. Drink uit elkaars mond Spannend! Vooral als je champagne serveert!
 96. Doe of je een vampier bent Een nekbeet voert je naar ongekende hoogten.
 97. Een zo lang mogelijk voorspel Hoe langer, hoe lekkerder
 98. Laat ze rustig vliegen Scherend over de toppen van het genot, kun je best per ongeluk een windje laten.
 99. Maak tijdens het vrijen leuke blote polaroids van elkaar Even wennen, maar je hebt er vlug de grootste lol in. Net als bij karaoke.
 100. Een grapje kan nooit kwaad Let op je repertoire; het moet ècht leuk zijn!
 101.  En... zeg altijd hoe veel je van elkaar houdt! Als dat niet kan, is er geen echte liefdessex. Je kunt het niet vaak genoeg zeggen.
 

 

 

Naar boven .