gratis nieuwsbrief  |  links  contact     
   
    hoofdpagina 
    grappige teksten
    links
 
   

 

Top Partners

-  animatieplaatjes
-  happygames.be
funplek
-  coolengratis.nl

 
Hoofd partners: humor.startbewijs  |  moppen en grappen | voetbalhumor   |  humorbeginthier | puzzelgallerijen  |  dag aanbiedingen  |  crazyland


Fun teksten (De 10 GSM geboden)
 
De 10 G.S.M Geboden
  1. Gij zult niet uw stem verheffen door uw mobiele telefoonals de mensen om u heen ,zoals in de bus of tijdens een diner niet willen hooren waar u het overheeft dan zult u zachter moeten praten !

  2. Gij zult niet uw telefoon melodie op "La Cucaracha" of "Beethoven's Fifth" zettenhet is al erg genoeg dat dat kreng iedere keer afgaat!

  3. Gij zult uw mobiele telefoon uitzetten tijdens publieke gebeurtenissenDUS OOK IN DE BIOSCOOP!!!

  4. Gij zult niet meer dan 2 draadloze producten aan 1 riem plaatsenJe zal namelijk teveel op badman lijken.

  5. Gij zult niet bellen tijdens het bestuuren van een voertuigvoor de meeste mensen is het al moeilijk genoeg om 1 van deze apparaten tegelijk te bedienen.

  6. Gij zult niet uw toestel gebruiken als u niet aan het bellen bentEr zijn al patsers zat in de wereld.

  7. Gij zult niet harder door een mobiel praten als door een gewone telefoonwant ik weet meteen aan de manier van praten en het volume waarmee gesproken wordt of er met een gewone of een mobiele telefoon wordt gebeld.

  8. Gij zult niet teveel gehecht raken aan uw mobiele telefoon(of je moet een vrouw zijn(zzzzzzzz)).

  9. Gij zult niet uitsloven met uw mobiele telefoonhet is niet meer cool om een mobiel te hebben(mijn oma heeft er ook een).

  10. Gij zult niet uw mobiele telefoon in het zicht op de restaurant tafel leggen, omdat hij af kan gaan.We zitten niet in het wilde westen tijdens een pokerspel, je hoort hem ook wel als hij in je jaszak zit.
 

 

Naar boven .