gratis nieuwsbrief  |  links  contact     
   
    hoofdpagina 
    grappige teksten
    links
 
   

 

Top Partners

-  animatieplaatjes
-  happygames.be
funplek
-  coolengratis.nl

 
Hoofd partners: humor.startbewijs  |  moppen en grappen | voetbalhumor   |  humorbeginthier | puzzelgallerijen  |  dag aanbiedingen  |  crazylandFun teksten ( 5 Tips voor een goede elleboogstoot )
 
5 Tips voor een goede elleboogstoot
Wat een gepruts dit weekend met de elleboogstoot. Hristov, Hasselbaink, De Gier. Wat een amateurs! Een stoot uitdelen en er mee wegkomen, dat is niet voor iedereen weggelegd. Het vereist finesse en intelligentie. Voor de beginnende stoter volgen hier wat tips.

1) De voorzorgsmaatregelen

Bij het betreden van het veld maak je een praatje met de scheidsrechter. Gedurende de wedstrijd beklaag je je er op beheerste toon al diverse keren over dat je tegenstander zich onsportief gedraagt.

2) Let op de positie van de grens- en scheidsrechter

Natuurlijk ga je niet onder ogen van de scheidsrechter een elleboogstoot geven, tenzij je het IQ van Henk Fraser hebt. Zorg dat er altijd spelers tussen jou en de scheidsrechter staan zodat hij geen goed zicht op je heeft. Zorg dat je nooit op een lijn staat met de grensrechter.

3) Geef de stoot in een duel

Nooit zomaar een stoot geven. Je tegenstander zal ter aarde storten, het publiek zal gaan joelen en daardoor zal de scheidsrechter meteen jouw kant op kijken. Bovendien kan er in dit geval alleen maar sprake van opzet zijn. In een duel kan er van alles gebeurd zijn en bovendien lijkt het op een ongeluk. Het beste is natuurlijk een kopduel, het liefst met veel spelers om je heen

4) Stoot vanuit je schouder

Ga niet als een dolleman met je arm bewegen. Beweeg vanuit de schouder. Een korte, krachtige beweging volstaat. Niet op neus en wenkbrauwen, dat geeft alleen maar bloed (wat je verraadt). Het beste is om je stoot op de kaak te plaatsen. Een kaakbreuk is beter dan een bloedneus.

5) De nazorg

Loop niet snel weg van de plek des onheils. Dat is verdacht. Grijp allereerst een beetje verbouwereerd naar je hoofd. Alsof ook jij geraakt bent en bijvoorbeeld met de hoofden tegen elkaar bent gekomen. Buig je vervolgens semi-bezorgd over je tegenstander heen. Het leuke is dat je hem ondertussen op beheerste toon voor alles en nog wat kunt uitschelden en ondertussen op zijn vingers kunt gaan staan.
 

 

Naar boven .